НАРОДЕН ГЛАС


Културен дебат между е***и–футболисти и силиконки

21 17153 29.03.2010
Културен дебат между е***и–футболисти и силиконки
Футбол, футбол...

ТИТАНични напъни да бъде спасено талатливото футболистче Орлин Орлинов обсебват българското общество през последните дни. Несправедливите обвинения, че бил ударил няколко тупаника на някаква фльорца, засенчиха дори литературните спорове в семейния Биг Брадър.



Ненапразно юристите на ЦСКА, като едни блюстители на морала, му дали съвет да съди жалващата се Катрин Вачева до дупка. Можело дори да се окаже, че Вачева е част от пъклен заговор срещу ТИТАНичния червен клуб и тогава адвокатите щели да се включат и те в битката. Веднага плъзна слух, че момата Вачева била менте манекенка и журналистка и си заслужавала бушинирането. Съд, бой и никаква чалга за презряните силиконови кукли, които си го търсят, а после плачат! Това е логото на деня. Разбира се то не се отнася до щерките на цесекарските босове и адвокати. Те са тихи и мили госпожици, които гледат в земята и за секс разговарят само с родителите си. Няма как да попаднат на нервен и самовлюбен футболист, защото са интелектуалки. Никога, нали?

Суперизвестният стилист-бръснар Конда Кондов, приятел на Орлин Орлинов, призова от Би-ти-ви-то, родителите в България да си пазят щерките, които сами се навирали в ръцете и между краката на футболистите. Тия, последните, не били лоши момчета, ама имали голямо самочувствие, били агресивни и ставало лошо, ако нещо със свалката се обърка... Милият Конда, той дори не знае колко е прав. Всичко женско трябва да се заключва зад дебели бетонни стени, защото по барове и улици са плъзнали големите е***и, българските футболисти!

Конда и Орлинчо очевидно се движат в някакъв кръг, където шамарите и вдигнатите крака са всичко. Конда подстригва, а Орлин направо ги "бръсне" фенките поред на номерата. Орлин и Конда са приятели, нищо че се познавали само от една година. През това време се харесали и нещо май...в смисъл, че били бисексуални и дружбата им се задълбочавала с всеки изминал ден... Такава е мълвата. Няма лошо, в модерен свят жевеем.

Но да се върнем към горещата тема: докато Орлинчо от Цесекато се превръща в медийна звезда, колегата му Меси от „Барселона” си скъсва задника да тича и да вкарва голове. Бунак! Що си дава толкова зор, а не вземе да разбие муцуната на някоя баска манекенка – няма да излезе от медиите? Глупаво момче, вероятно си мисли за световното, което ще се проведе на гъза на географията – в Южна Африка. Направо е луд. Докато търчи в жегите след топката през лятото, нашите футболни орлета ще гонят п*****е по родните плажове. Направо ще ги разбият! В тарапаната може да отнесат и някой к*р, но к’во толкова страшно, нали гейството днес е привилегия.

Така минава световната слава: едни търчат по игрищата като малоумни, вместо да слугуват на оная си работа, като българските таланти.

Интересно дали агресивните български „феноменчета” от спорта, чалгата и псевдо-богаташкия елит си дават сметка, че тихо и съвсем незабележимо едни други момци, не по-малко агресивни от тях, ги причакват на гюме в местата за лишаване от свобода. Някои от най-разгонените бичета все ще им кацнат на мушката някой ден. А дали там ще се повтори поетичното „в затвора попаднал на хора и станал човек” – никой не знае. Сигурно е обаче, че след време някои от тях ще изглеждат кротки и вглъбени в себе си и ще питат стари познати за някаква работа, а те ще се правят на ударени.

Но стига с тия черни мисли. Важното е, че в държавата се водят възвишени дискусии като тази дали Катрин Вачева му е дала на Орлин или не му дала, а той си взел... Дали я е пребил с педагогическа цел или е провеждал тест по сексуалност в ранните утринни часове. Момчето и момата тепърва ще ги гледаме по телевизора. Защото са рейтингови. По света това се нарича пошло шоу, а у нас – социален експеримент.

Антикризисната програма на правителството, поставена до един толкова възвишен дебат, изглежда пълна скука. Тук става такъв цирк, а те ни говорят за ДДС, здравни вноски, спорт в училище – все глупости. Народът иска цици, кръв и лобут! Народът иска да е хайлайф, а не на каца чепа... Всеки българин – ВИП персона! Това е девизът днес.

Марианската падина е една пролетна локва в сравнение с дълбините на ценностната ни система. Извинявайте за сложното сравнение. Исках да кажа, че българската п***а е най-дълбоката п***а в света, а българският фу*****ст е най-талантливият.

Тошко Козарев
София (произход Враца), трети коридор

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама