НОВИНИ


Според Каракачанов мисията била възможна за патриотите, ако са чели стихотворението „Патриот“

22 3454 16.05.2021
Според Каракачанов мисията била възможна за патриотите, ако са чели стихотворението „Патриот“
Красимир Каракачанов

Мисията за патриотите е възможна, ако изповядват не личния, а общият интерес. Въпросът е дали са чели стихотворението на Христо Ботев – „Патриот“. Джедаите са едни други, които успяха да позалъжат хората с големите реформите. Те са джедаите – повишиха си заплатките, начесаха си езиците и си тръгнаха.


Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по БНТ в отговор на въпрос дали джедаите в лицето на патриотите се завръщат на политическата цена. По думите му ако патриотичните лидери успеят да преценят, че трябва да направят крачка в страни, ще имат представителство в парламента.

 

Бившият министър на отбраната приветства всеки, който подкрепи седемте идеи на ВМРО. „Да, България, БСП, мутрите или Има, няма такъв народ – да ги подкрепят“, настоя Каракачанов.

 

По думите му политическата еуфория по изчегъртване датирала още от 11 ноември 1989 година. „32 години се изчегъртваме“, посочи Каракачанов, за когото нямало леви и десни, сини и червени, а хора, които могат да вършат работа и такива, които не могат. „Не е важно дали котката е черна, или бяла. Важното е да лови мишки“, изтъкна Каракачанов.

 

„С изчегъртване не става и не се прави държава“, категоричен бе бившият вицепремиер и настоя да се правят компромиси в политиката.

 

Според Каракачанов десните партии не били десницата и това щяло да се види на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама