НОВИНИ


Методи Андреев: За пръв път от три управленски мандата България не се управлява от мафията

6 4341 18.05.2021
Методи Андреев: За пръв път от три управленски мандата България не се управлява от мафията
Методи Андреев

„За пръв път от три управленски мандата България не се управлява от мафията, а когато една държава излиза от управление на мафията, мерките трябва да бъдат извънредни. Това служебно правителство е извънредно, защото ситуацията е извънредна“, коментира пред БНР Методи Андреев, бивш депутат от СДС в 38-ото НС и народен представител от гражданската квота на ГЕРБ в 43-тия парламент.


Андреев подчерта, че служебният кабинет има извънредната задача да повдигне завесата на престъпленията, вършени при управлението на ГЕРБ и от задкулисните играчи - ДПС и в отделни случаи и БСП. По думите му това означава, че и отговорностите на това правителство са извънредни.

 

Методи Андреев прогнозира, че завръщането на ГЕРБ на власт е невъзможно:

 

"Не става дума за поредния политически циклон, който ще мине над България за три дни, става дума за един траен мусон, който ще духа срещу корупцията и срещу бандитското управление".

 

Той призова директорите на службите за сигурност, които са излезли в отпуск при встъпването в длъжност на служебното правителство, да си подадат оставките с достойнство.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама