НОВИНИ


Карнавалът в Габрово не пожали нито един политик /снимки/

6 3813 24.05.2021
Карнавалът в Габрово не пожали нито един политик /снимки/
Facebook

Тази година най-старият и мащабен карнавал в България, този в Габрово, не пожали нито един политик. Няколкометровите макети на политиците бяха най-голямата атракция. Политическата сатира е запазена марка на габровци, които не се притесняват да покажат какво мислят.



.

 

Докато Слави Трифонов си караше ферарито с цвят червен, експремиерът Бойко Борисов беше разположен на покрива на джипката си с въдица и закачени пачки на кукичката.


.

 

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган седеше над България с надпис „Земя като студен резерв“. Делян Пеевски се беше облегнал на затворената Lafka на площада пред Общината.


.

 

Станишев, Първанов и Царят бяха изобразени като тримата глупаци, а Каракачанов седеше с торбичка „Била“ върху превърналия се вече във виц дългоочакван тунел под Шипка.

 

Габровци бяха поставили трибуна, от която всеки можеше да си каже какво го вълнува, а също бяха направили и преглед на карнавала през годините с най-големите зевзеци. Специален екип мереше температурата на хората и им предлагаше ваксини – българска ракия, шотландско уиски и руска водка.

 

Кметът на Габрово беше изобразена като боксьор, а върху трофеите й бяха закачени последните награди на Габрово.

 

Сателитите на Илон Мъск се превърнаха в поредната габровска атракция, след като се появиха в небето точно за кулминацията на Карнавала в столицата на хумора.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама