НОВИНИ


ГЕРБ внесе документите си в ЦИК

3 3094 26.05.2021
ГЕРБ внесе документите си в ЦИК
Даниел Митов и колегите му от ГЕРБ-СДС БГНЕС

ГЕРБ внесе документите си в ЦИК за регистрация на предстоящите парламентарни избори на 11 юли. ”Внасяме максимален брой подписи за участие в изборите”, заяви Цветомир Паунов от ГЕРБ.


Той посочи, че ГЕРБ-СДС е коалиция между най-голямата дясна партия и най-старата демократична партия след промените от 1989 година.

 

Коалиция ГЕРБ-СДС внесе 9999 подписа в ЦИК за регистрация за участие в предстоящите парламентарни избори. Заместник-председателят на партията Даниел Митов увери, че отиват на вота за победа. В програмата и листите ще има промени, уточни Митов, който отправи критика към действията на служебния кабинет. След изборите няма да има забранени коалиции и ГЕРБ ще се опита да състави кабинет, подчерта Митов: 

 

"Отиваме на тези избори с енергията и самочувствието на коалицията, спечелила предишните парламентарни избори и очакваща да спечели и следващите! Уверени сме, че българските граждани отново ще ни дадат най-голямо доверие сред всички останали политически партии. Отново ще повторя нещо, което казахме и преди, за съжаление Руямен Радев направи така, че служебният кабинет да се превърне в негов предизборен щаб".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама