НОВИНИ


Александър Томов: ГЕРБ продължават да притискат хората по места. Борисов да се оттегли

6 5469 07.06.2021
Александър Томов: ГЕРБ продължават да притискат хората по места. Борисов да се оттегли
Александър Томов

Амбицията е народът да тръгне към по-голяма промяна. Продължава ГЕРБ да притиска по места хората. Затова те продължават да се страхуват. Това каза по БНТ Александър Томов.


Резултатът сега е, че се диша по-свободно. Но натиск има, където има ужасни управници. Контролът върху гласовете вече няма да бъде такъв. Истината е, че има събуждане, има промяна. Може да има пропуски в служебния кабинет, но генерално стоим много солидно. От три цели на протестите-две са изпълнени.  Моят случай е особен. 27 години съм в опозиция. И съм се борил. Лидери, които не поемат отговорност, е нечестна позиция. Призовавам Борисов да се оттегли и да даде път на младите хора.

 

Битката в  ФК „Левски“ е кой какво да прибере. Без "Левски" и ЦСКА не може да има силен български футбол. Сделката може да стане, този човек /бел.ред. инвеститорът/ е идвал на пробите. Стадионът е на "Левски". Ако се направи добра сделка, този стадион може да носи печалби. Ние не бива да гледаме на чуждите инвеститори като на врагове. Футболът е обект на политическо вмешателство.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама