БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


”Еконт” вдига таксата за превоз на пратки

10 14954 04.07.2021
”Еконт” вдига таксата за превоз на пратки

Спедиторската фирма „Еконт“ обяви много сериозно увеличение на таксата за превоз на пратки – от 1 на сто до 8 на сто. Ръстът със сигурност ще увеличи значително стойността на доставките. Увеличението влиза в сила от 1 юли, става ясно още от съобщението на компанията.


Ето пълният му текст:

„Уважаеми клиенти, ценим доверието ви и затова винаги следваме политика на прозрачност. Бихме искали да ви споделим следните промени за такса Гориво и пътни условия, които влизат в сила от 1 юли: Името на таксата - променяме от такса Гориво и пътни условия на такса Пътни условия. Начина на определяне - освен цените на горивата, добавяме следните компоненти: ТОЛ такси, други такси, обвързани с пътната мрежа състоянието на пътната мрежа.

 

През последните години, запазихме стойността на таксата на 1%. За месец юли тя ще се промени на 8%. Такса Пътни условия се обявява в началото на всеки месец на нашия сайт - www.econt.com. С тази промяна гарантираме, че ще продължим да спазваме обещанията си към всеки клиент за качествени услуги. Благодарим за доверието и трайното партньорство“.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама