ПОЛИТИКА


Владимир Береану: Борисов говореше днес пълни идиотщини

16 37943 11.07.2021
Владимир Береану: Борисов говореше днес пълни идиотщини
Владимир Береану

Изборите са не само ни връщат към нормализация. Служебното правителство показа, че да управляваш България, не е чак толкова невероятно трудно. Това каза по 7/8 ТВ журналистът Владимир Береану.


Това е малка страна, лесно може да се управлява при нормална експертиза. При предишното управление /бел. ред на Борисов/ бяхме свикнали с един човек, който прави всичко. Всъщност той сутрин взимаше едно решение, а вечерта - друго. Служебното правителство показа, че едни нормални хора могат да ръководят държавата тя да върви по нормален начин.

 

Важното е, че приключи това самоизтъкване. Хората от служебното правителство не  изпадаха в едно самохвалство, като предишните. По времето на Борисов се лъжеше по най-безочлив начин. Сега разговорите бяха нормални. Разкриха цялата тази схема, която съществуваше и която изкривява пазарната икономика. Вече не би трябвало да се върне модела, който беше създаден. Той никога не е бил толкова институционализиран.

 

Борисов беше много сърдит. Някаква  паника се създаде от неговото говорене. Идеята е, да създадат паника в хората да не гласуват. Въведе някаква атмосфера. Пълни идиотщини говореше Борисов. Даже не подхождаше на човек, който е участвал в политиката.

 

Тази нервност на хората от ГЕРБ, тази защитна позиция, показва, че нещата просто вече ще се променят, независимо какво ще се случи на изборите.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама