НОВИНИ


Бойко Ноев пред Фрог: Слави Трифонов е зависим от себе си

27 31866 13.07.2021
Бойко Ноев пред Фрог: Слави Трифонов е зависим от себе си
Бойко Ноев

Факт е, че предложените от ИТН лица за високи държавни постове имат впечатляващи биографии. За съставяне на правитество, обаче това само по себе си не е достатъчно. За да бъде успешно едно правителство, то трябва да има ясна програма за управление и достатъчна парламентарна подкрепа.


Това каза бившият военен министър Бойко Ноев пред Фрог нюз. Относно хората, които Слави Трифонов предлага за министри, той обясни: „Няма съмнение, че политическият елит на България трябва да се подмладява. Желая успех на тези млади хора. Каквото и да се случи с така предложения кабинет, желая на тези хора кураж и успехи в бъдеще“.

 

Попитан дали одобрява кандидатурата на Николай Василев за премиер, Бойко Ноев уточни: „Убеден съм, че един успешен кабинет трябва да бъде удачно съчетание между младежката енергия и политическия опит“.

 

Във фейсбук се разпространява позиция  от името на Бойко Ноев, според която Слави Трифонов е човек на ДПС. По този повод бившият военен министър сподели: „Не съм единственият Бойко Ноев за добро или лошо. Доколкото зная има още един мой съименник. Но с друго бащино име и друго ЕГН. Не използвам Фейсбук и никога не съм коментирал зависимости на Слави Трифонов. Нещо повеч, аз съм дълбоко убеден, че Слави Трифонов е зависим само от себе си и вероятно от колектива, с който работи вече 20 години“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама