НОВИНИ


Калин Янакиев: Трифонов е избран с желание за истински промени, а всъщност се предлагат детски градини и изпращане на човек в космоса

11 6254 14.07.2021
Калин Янакиев: Трифонов е избран с желание за истински промени, а всъщност се предлагат детски градини и изпращане на човек в космоса
Калин Янакиев

Ако се цели да се отиде на трети избори, най-вероятно протестната енергия ще спихне. Ще спихне и подкрепата за Слави Трифонов. Дори симпатизантите му ще си кажат, че са играли един път, втори път тази игра, а третия път дори не са разбрали какво играе нашият любим шоумен. Това коментира философът проф. Калин Янакиев в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич”.


"Нека да му кажа едно нещо на Слави Трифонов. Единствените, които ще продължат да растат, са избирателите на "Демократична България". Те преживяха един изключително преломен момент. На 4-ти април тя престана да бъде маргиналната жълтопаветна софийска десница, а сега буквално надгради и в навечерието на изборния ден се гадаеше дали ще бъде трета или четвърта политическа сила, дали ще надмине БСП", коментира той.

 

"Ние не подозираме, че правителството на Слави Трифонов е НДСВ 2 заради персоната на Николай Василев, а заради това, че Трифонов е избран с желание за истински промени, а всъщност се предлагат детски градини и изпращане на човек в космоса. При това се прави всичко възможно другите партии на протеста да не подкрепят този кабинет. Не защото този господинчо Николай Василев ще го оглави. Този проектокабинет на Трифонов не е това, заради което хората въстанаха миналата година, а е размазване и разкалване на бойното поле", каза още проф. Янакиев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама