НОВИНИ


Адв. Николай Хаджигенов се разграничи от Мая Манолова

20 25592 16.07.2021
Адв. Николай Хаджигенов се разграничи от Мая Манолова
Адв. Николай Хаджигенов БГНЕС

От партия ”Има такъв народ” заявиха готовност да водят консултации с”Демократична България” и с ”Изправи се!Мутри вън!” за подкрепа по определени политики, но без да бъдат договорени министерски постове.


Заместник-председателят на ИТН Тошко Йорданов каза, че такъв разговор вече е проведен с председателя на "Изправи се! Мутри, вън" Мая Манолова.

 

Адвокат Николай Хаджигенов официално се разграничи от действията на Манолова, която е провела срещи с представители на "Има такъв народ", съобщи БНР:

 

"Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и как ще се направи. Едва след това идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: ДПС това, ДПС онова. Аз, както знаете, съм огромен фен на БСП - това е иронично, за всеки случай. Искам да поясня, аз, ако не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше участие и ДПС? Извинявайте за френския! Още миналата година на площада, когато бяхме безкрайно далеч от политиката, аз му казах какво е възможно да стане. Аз съм доста по-голям мечтател от всичките хора на Слави Трифонов, но същевременно съм и реалист, а те не са. Те се носят на крилете на щастието, че са събрали 64 мандата в парламента, което е приказка просто", каза Хаджигенов.

 

"Поканиха ни от ИТН на тайна среща, аз не отидох", заяви адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!", който се включи по телефона в предаването "Делници" по "Евроком". Той обясни още, че Мая Манолова също е била поканена и тя е отишла. Причината той да не го направи била, че ИТН са били Бойко, но умножени по 3,14. Юристът заяви още, че е много възможно да има трети избори за парламент в рамките на тази година, като вероятната дата била през есента, заедно с президентския вот.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама