АКТУАЛНО


Човек на президента попиля шефката на спецпрокуратурата

19 14258 20.07.2021
Човек на президента попиля шефката на спецпрокуратурата
Димитър Стоянов

Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура:” ... административният секретар на президентството (главен секретар съм на президента) Димитър Стоянов лично е поканил прокурорите в сградата на 9 юли ...”. С хляб и сол съм ги поканил.


След това поканих себе си за снемане на показания в Специализираната прокуратура пак 9 юли. Не мога да поканя главния прокурор на работна среща с президента, но мога да поканя Специализираната прокуратура барабар с Бюрото за защита на Гешев (кого ли и от кого пазеше е отделен въпрос) и представители на МВР.


Нека админанистративният ръководител на Специализираната прокуратура представи на СМИ документ с който съм ги поканил защото аз мога да докажа как тази прокуратура се е "самопоканила" в Администрацията на президента.


Кой е подал исканията за обиск и изземвания? Кой съд е издал определение? Кой издаде заповед за арест на секретар и съветник? Защо бяха отнети допуски за работа с класифицирана информация? И всичко това се оказа незаконно според българския съд!
Парлама за изместване на фокуса от главното действащо лице!

 

Главният секретар на президента Димитър Стоянов, Фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама