НОВИНИ


Шефката на парламента скастри Филип Станев за скъсани дънки

18 6155 05.08.2021
Шефката на парламента скастри Филип Станев за скъсани дънки

Председателката на Народното събрание Ива Митева скастри съпратиеца си Филип Станев , който се появи в парламента със скъсани дънки.


"Правя забележка на депутата от ИТН Филип Станев за това, че е със скъсани дънки на работа.", не скри възмущението си Митева. Сценаристът-депутат Станев стана демонстративно от мястото си и вдигна ръце нагоре, съпроводен от бурен ироничен кикот в залата.

 

На излизане от залата Станев обясни: „Беше ми направена забележка, тъй като от някоя от другите парламентарни групи е постъпило оплакване до председателя на Народното събрание. Между другото те не са просто дънки. В тях има скрит символ - това е скъсаното доверие между гражданите и политиците, което ние ще се опитаме да зашием отново“.

 

Станев отрече, че скъсаните дънки могат да са символ и на преговорния процес по търсене на подкрепа за предложения от ИТН кабинет. „Преговорният процес продължава, той не се е скъсал, не е затворен окончателно, вратата е отворена. Там дънките са здрави“. Въпреки това обеща: „Тези дънки ще ги нося само вече в частен план и то на места, където никой не може да ме види, т.е. вкъщи“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама