НОВИНИ


Костадин Костадинов: Настоящият парламент не може да излъчи правителство

8 5119 31.08.2021
Костадин Костадинов: Настоящият парламент не може да излъчи правителство
Костадин Костадинов БГНЕС

”Очевидно е, че към настоящия момент този парламент, в този си състав, не може да излъчи правителство”, заяви Костадин Костадинов, председател на ПП ”Възраждане” пред БНТ. Според него най-добре е да се отива към нови избори, както и ще стане, тъй като определено и третият мандат няма да получи подкрепа.


По думите му "много важна в навечерието на тези очертаващи се извънредни избори е заявената вече позиция от страна на кабинета да се въведат нови изключително тежки ограничителни мерки, с които на практика ще се въведе едно разделение на обществото на две - на ваксинирани и на неваксинирани, което представлява тежка форма на дискриминация".

 

От ПП "Възраждане" на 11 септември организират национален протест, започват и серия от протести, за да не допуснат подобна дискриминация и подобни ограничения.

 

"Дискриминацията е това, че се налага разделение на ваксинирани и неваксинирани, като ваксинираните ще се ползват с определени, пак непълни права. А неваксинираните няма да се ползват с никакви права", допълни Костадин Костадинов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама