НОВИНИ


Борисов: Защо г-н Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат?

16 10694 05.09.2021
Борисов: Защо г-н Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат?
Бойко Борисов БГНЕС

Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат? Това се пита лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов.


„И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това?“, продължи той.

 

Коментарът му идва на фона на обвиненията, които Тошко Йорданов и Татяна Дончева си отправиха вчера от ефира на Българското национално радио. Според Йорданов Дончева подкупвала депутати, за да разцепят ПГ на ИТН, зам.-председателката на Народното събрание обаче отрече тези твърдения и ги нарече „абсолютни бълнувания“. В интервю Любомир Каримански отрече той да е въпросният подкупван народен представител.

 

Иначе Борисов, който поднови обиколките си из страната, продължи със старата песен и дежурните нападки към държавния глава – в държавата сега имало само хаос, скандали и корупция, президентът Румен Радев нарушавал Конституцията ежедневно.

 
 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама