АКТУАЛНО


Гешев си чати със Севда на Бойко, докато в правна комисия обсъждат спецпрокуратурата

26 11190 10.09.2021
Гешев си чати със Севда на Бойко, докато в правна комисия обсъждат спецпрокуратурата
Facebook

Главният прокурор е уличен в писане на съобщения с пиара на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, докато тече заседанието на правната комисия в днес. Депутатите Явор Божанков от БСП и Николай Хаджигенов от „Изправи се.БГ! Ние идваме“ разпространиха снимка, за която твърдят, че е на Иван Гешев.


От снимката се вижда онлайн разговор с контакт на име „Pi ar Sevi Boiko“. ГЕРБ защитаваше позицията на главния прокурор и се обяви против закриването на специализираните съдилища и прокуратури, както и срещу отнемането на Бюрото по защита от контрола на Гешев.

 

“С мъка признавам, че никой не е направил повече за съсипването на Борисов и ГЕРБ от Иван Гешев. Свали ГЕРБ от власт. Стана обединителен фактор за политически несъвместими субекти.Днес с чата си по време на комисия с ПР-а на Бойко заби поредния пирон. С този едър шрифт и изчерпателното описание, Гешев заслужава едно голямо браво. Браво, Иване!“, написа Божанков.

 

 

По време на заседанието депутатът от БСП на няколко път призова за прекратяване на дискусиите и гласуване на законопроекта за закриване на специализираното правосъдие, но това не се случи.

 

Същата снимка публикува и Николай Хаджигенов. „Докато обсъждаме закона за бюрото не само герп/дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на република също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На "Pi ar Sevi Boiko"Да си знаете, не друго“, написа Хаджигенов.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама