ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Пенсионерите напуснаха Биг Брадър Фемили

8 9635 22.04.2010
Пенсионерите напуснаха Биг Брадър Фемили

В изданието на риалити шоуто от тази вечер, певицата Николина Чакърдъкова застана на страната на семейство Каменарови - "патриарсите" в семейната къща, но не успя да ги "спаси" от елиминациите.



Въпреки искреното желание на Чакърдъкова да помогне на семейство Каменарови и позитивният вот на зрителите от 40.4%, най-възрастната двойка не успя да задмине резултата на Петрови, за които гласуваха 59.6% от зрителите и напусна къщата на Биг Брадър Фемили.

На гости в студиото бяха по един близък и по един обществен защитник на всяко семейство. Журналистът Георги Неделчев  брани достойно честта на семейство Петрови.

Поредният лайф на Биг Бардър фемили се превърна в сблъсък на поколенията - Чавдар и Радка, типичните представители на старото и вечната любов застанаха срещу Анжелика и Радо – хора на модерните разбирания и бурните страсти.

Тази вечер пет нови семейства влизат в къщата. Новите участници в шоуто досега се пазеха в тайна. Сред новите участници в шоуто е треньорът на Бойко Борисов, както и братът на Ивайла и Божидара Бакалови. Каква, обаче ще бъде изненадата по лицата на съквартирантите, когато прага прекрачат цели пет нови семейства, предстои тепърва да стане ясно.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама