НОВИНИ


Лозан Панов: Много благодаря на господин Кирил Петков за щедрото назначение

16 8014 05.10.2021
Лозан Панов: Много благодаря на господин Кирил Петков за щедрото назначение
Лозан Панов, Кирил Петков

Бившият служебен министър на икономиката и съосновател на ”Продължаваме Промяната” заяви в ефира на BTV преди дни: ”В един мечтан свят за мен искам да има 121 почтени депутати, Румен Радев да си остане президент, а много бих се радвал да видя Лозан Панов като главен прокурор.” От своя страна, Лозан Панов, един от кандидатите за президент, издигнат от ”Правосъдие за всеки”, отговори на Кирил Петков с позиция, разпространена до медиите.


Фрог нюз публикува позицията на Лозан Панов без редакторкска намеса:

 

"Много благодаря на господин Кирил Петков за щедрото назначение, което предлага от свое име и от името на партийните си другари в новосформираната политическа организация - поста на главен прокурор. Той вероятно го прави с убеждението, че това всъщност е най-високият пост в държавата, защото над него е "само Господ" по думите на един бивш главен прокурор, който настоящият облече в истински смисъл.


За мен е чест, но трябва да напомня, че смяната на лицето Иван Гешев с лицето Лозан Панов не е решение.


Влизам в президентската надпревара точно, за да извадя България от контекста на този тип политически пазарлъци, които доведоха до зависимостите не само в съдебната система, но на всички ключови институции, достигнало до пълното им овладяване."

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама