НОВИНИ


Лозан Панов: Политиците се занимават със себе си, а не с проблемите на хората

3 3631 10.10.2021
Лозан Панов: Политиците се занимават със себе си, а не с проблемите на хората
Лозан Панов

Ние винаги сме били пред избора на нови политици, които дават нови обещания, но те са скъсали връзката с хората, които трябва да представляват. Тези политици продължават да се занимават със себе си, но не и с проблемите на хората.


Това коментира кандидатът за президент Лозан Панов в ефира на БНР. "Когато си с тогата сферата е малко по-ограничена, ти се срещаш с хората, но в една роля, в един формален процес. Когато тогата е на друго място, нещата изглеждат по по-различен начин.  Тези избори са 2в1, но по-важното е тези политици да убедят в едно честно състезание защо хората да гласуват за тях", каза още Панов.

 

Относно новите си очила той допулни: "Когато един съдия свали тогата, се чувства неудобно, но срещата с дамата от оптиката, ме накара да се усмихвам повече и да си сменя очилата, но очилата да са проблемът. Когато си с тогата сферата е малко по-ограничена, ти се срещаш с хората, но в една роля, в един формален процес. Когато тогата е на друго място, нещата изглеждат по по-различен начин".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама