ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Лейди Гага е сред най-влиятелните хора

1 5672 29.04.2010
Лейди Гага е сред  най-влиятелните хора
Лейди Гага е от най-влиятелните в света wikipedia

Екстравагантната певица Лейди Гага, бившият президент на САЩ Бил Клинтън и бразилският държавен глава Луис Игнасио Лула да Силва са най-влиятелните хора в света според американското списание “Тайм“.



В последния си брой, американското седмично издание обяви изненадващите резултати с думите- “класацията не е за влиянието, което идва с властта, а за властта, която идва от влиянието на някои хора“.

В най-новото издание на “Тайм“, скандалната певица Лейди Гага бе поставена на първо място при най-въздействащите творци, като се подреди преди световноизвестните Опра Уиндфри, Конан О'Брайън и Катрин Бигълоу.

Бил Клинтън пък спечели в категорията “герои“, заради дарителската си дейност и усилията си да помогне на колкото се може повече гладуващи по света. След американския екс-президент се наредиха корейката Ким Ю-На и иранският опозиционен лидер Мир Хосеин Мусави.

В раздела “лидери“ спечели бразилският президент Хосе Игнасио Лула да Силва, който през мандатите си като държавен глава работеше усърдно за социално равенство и справедливост.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама