НОВИНИ


„Неграмотният“ Асен Василев предизвиква Бойко Борисов на дебат

33 12376 28.10.2021
„Неграмотният“ Асен Василев предизвиква Бойко Борисов на дебат
Бойко Борисов, Асен Василев

Бившият министър от служебното правителство, сега съпредседател на ПП „Продължаваме промяната“, Асен Василев предизвика на публичен дебат експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът – изказване, в което Борисов нарече Василев „неграмотен“.


„Г-н Борисов, по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева.

 

Оставям на Вас да решите къде и кога преди изборите да се състои дебатът“, пише Василев в писмо, изпратено и до медиите.

 

„Имам въпрос към Асен Василев: Как, аджеба, толкова успешен министър като теб допусна такова нарастване на лихвите. Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен“, заяви вчера еднокнижният Бойко Борисов по адрес на харвардския възпитаник пред журналисти в Русе.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама