БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Xbox със свой собствен дизайн мъжки маратонки Аdidas

0 4021 03.11.2021
Xbox със свой собствен дизайн мъжки маратонки Аdidas

Microsoft екипът, отговорен за гейминг Xbox платформата стана част от световната елитна спортна мода. Оказа се, че от Xbox са добри не само във виртуалната реалност и създаването на конзоли и изобщо иновативни начини да се забавляваме, но и имат афинитет към активния начин на живот и ежедневната кейжуъл визия. Всичко това стана ясно, след като спортният гигант анонсира предстоящата си колекция Xbox мъжки маратонки Adidas.


Вълнуващото партньорство между Xbox и Adidas е посветено на 20-годишнината от създаването на гейминг конзолата. Самата линия маратонки ще носи ексклузивното име Xbox 20th Forum Tech. Дизайнът е изключително ярък, открояващ се и изцяло в духа на гейминг вселената. Със своя електриково зелен цвят обувките не просто привличат вниманието, но напомнят осезаемо за първите години на Xbox манията, покорила цял свят и не едно или две поколения. На по-опитните с видео игрите, между другото, бързо ще изникне и асоциацията с дебюта на оригиналната конзола, пусната с култовата игра Halo: Combat Evolved през 2001. Цветовата гама и отделните декоративни детайли на маратонките следват същия дизайн и силно ни напомнят за първите игри за Xbox игрите, посветени на скейт легендата Tony Hawk и кецовете, с които изгряваше на екрана за поредното си култово преминаване през трасето с дъската.

 

С носталгия поглеждаме към тези ретро мъжки маратонки Аdidas, защото те наистина сякаш носят посланията, мечтите и надеждите на големите спортни звезди и обикновените геймъри от началото на века. Идеята на Xbox в този дизайн е да покаже, че геймингът не е излязъл от мода, че все още е актуален, макар и яхнал чисто нови тенденции и че бъдещето е пред него.

 

Едновременно с това от Xbox споделиха, че първия чифт спортни обувки, създаден със спортния гигант, е едва началото от тяхното сътрудничество. В продуктовото портфолио на Adidas предстоят да излязат още няколко допълнителни модели, създадени в колаборация с Xbox и посветени на 20-годишнинатата от появата на топ конзолата за видео игри за всички времена. Със сигурност, и следващите дизайни ще са толкова впечатляващи и отличаващи се от всичко, създавано досега от Adidas. А дали и те ще са ретро или ще загатват за бъдещето на гейминг индустрията зависи единствено от креативното въображение, характерно за творческия екип на Xbox.

 

Следващите спортни обувки от Xbox и Adidas ще бъдат анонсирани до края на месец ноември, като и те ще са лимитирано издание и достъпни за пре-ордед покупка през официалните страници на двете компании.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама