НОВИНИ


Панев: Ловното стопанство „Паламара“ пак е под контрол на близкия до Борисов Бейзат Яхя

7 16351 04.11.2021
Панев: Ловното стопанство „Паламара“ пак е под контрол на близкия до Борисов Бейзат Яхя
Facebook, Владислав Панев

Новият шеф на ловно стопанство Паламара Гюнай Кадиров (вдясно на снимката), който отвори любимата резиденция на Бойко Борисов за простосмъртни, вече е уволнен. Това пише в профила си „Фейсбук“ съпредседателят на „Демократична България“ Владислав Панев.


„Според информация от Шуменско му е спретнат компромат от фирмите на местния феодал Бейзат Яхя, така че приятелят на Бойко Борисов отново контролира стопанството. Територията пак е с ограничен достъп“, казва още той.

 

„Напомням, че синът на Бейзат - Илтер Бейзатов беше избиран два пъти тази година за депутат от ГЕРБ и сега също е на избираемото второ място в Шумен. Феодализмът отново се връща по този край, ако въобще си е отивал. Действаме за разрушаването му, в Искър, тук, във вилаетите на Ковачки. Защото монопола върху душите води до емиграция, обезлюдяване и ниски доходи. Това е топмисията ни и няма как да сключваме сделки. Срам за служебния земеделски министър Бозуков и въобще за правителството на Радев е това“, допълва Панев.

 

Преди два месеца Владислав Панев показа ексклузивно видео от „Паламара“ – мястото на Бойко Борисов за оргии, монопол, феодализъм, където са се разпределяли порциите в държавата.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама