НОВИНИ


Уикендът ни посреща с по-хладно време

0 2928 06.11.2021
Уикендът ни посреща с по-хладно време
БГНЕС

След рекордно горещото време вчера, днес в по-голямата част от страната се очакват максимални температури между 16° и 21°.


През деня над западната половина от страната облачността ще се увеличи, но само на изолирани места ще превали слабо. На изток ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от север, в Източна България - от североизток.

 

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от север - североизток и ще се усили Максимални температури ще бъдат от 16° до 20°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

В планините облачността също ще се увеличава и в масивите от западната половина от страната ще е по-често значителна, но само на изолирани места слабо ще превали.

 

Ще духа умерен южен вятър, който след обяд ще се усили и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м е около 16°, на 2000 м - около 10°, уточнява БНТ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама