НОВИНИ


Предизборно се появиха нови компромати от Борисовата спалня

26 12141 09.11.2021
Предизборно се появиха нови компромати от Борисовата спалня

Няколко дни преди парламентарните и президентските избори нова порция кадри от спалнята на бившия вече премиер Бойко Борисов бяха изпратени до няколко медии. На тях се вижда познатия сюжет с чекмеджето, пачките евро и спящия лидер на ГЕРБ.


Новите снимки са правени в различни дни, а за това свидетелства различното спално бельо. На нощно шкафче стои познатия вече пистолет. На едната от снимките се вижда оранжев презерватив. В чекмеджето се вижда жълт, кръгъл предмет, който може би е монета. Този път в заснетото шкафче няма златни кюлчета. 

 

Авторът на снимките по време на първата порция скандали бе назована от самия Борисов с псевдоним “Мата Хари”. Бившият премиер обяви, че знае кой е направил снимките, но така и не стана ясно докъде точно е стигнала прокуратурата по казуса. И това при все, че все пак става дума за въпрос, касаещ националната сигурност на страната ни - все пак по времето, в което са направени кадрите, Борисов е министър-председател, а снимките са от правителствената резиденция в “Бояна”. Заговори се за пробив на НСО. 

 

Прокуратурата образува проверки заради силния обществен натиск, съвпаднал с протестите през лятото на 2020 г. Производството обаче беше спряно, но така и не стана ясно дали Борисов или Мата Хари са били разпитани. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама