НОВИНИ


Румен Радев: Ще е грешка да мислим, че балотажът е предрешен

4 3419 14.11.2021
Румен Радев:  Ще е грешка да мислим, че балотажът е предрешен
Илияна Йотова, Румен Радев БГНЕС

”Ясно е, че ще има балотаж за втори тур. Резултатът дава оптимизъм, но ще бъде грешка да си мислим, че изборите са предрешени. На този балотаж ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото. И единственият начин да победим огромните му ресурси, да надделеем над лъжата, манипулацията и заплахите, е да бъдем мобилизирани”, заяви Румен Радев пред журналисти.


"Разбира се, че ще ме видите на предизборен дебат", добави той.

 

"Най-напред искам да благодаря на всички българи, които дадоха своя вот за бъдещето на България, защото то не им е безразлично. Специални благодарности на цялата изборна администрация, на служителите на полицията, на всички, които допринасят за провеждането на тези избори От сърце благодарим на стотиците хиляди, които подкрепят нашия тандем с г-жа Йотова", каза още Румен Радев.

 

"Благодарим на всички онези, членове и симпатизанти на партии, които застанаха редом до нас в тази предизбонна казмпания. Едно е ясно - изборите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, беззаконието и с авторитаризма. Опитите за мимикрия, манипулациите с цел да се разколебаят и объркат хората да не гласуват, отговорността да се прехвърля на други - явно не сполучиха", подчерта Радев.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама