НОВИНИ


Облачно време, на места ще вали

0 2940 16.11.2021
Облачно време, на места ще вали

Ще се задържи облачно, на отделни места със слаби валежи от дъжд. След обяд над крайните югозападни райони облачността за кратко ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен, в югоизточните райони - временно силен североизточен вятър. Минималните температури днес ще са между 0° и 10°, а максималните – между 6° и 13°.


По Черноморието ще е облачно, на места, главно по южното крайбрежие, ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен, временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 11-13°. Температурата на морската вода е 13-15°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

 

В планините облачността ще е по-често значителна. На места слабо ще превали, над 1600 метра дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен, временно силен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около 0°.

 

В сряда вятърът ще отслабне. Облачността ще е предимно значителна, но ще е почти без валежи. В четвъртък ще има повече слънчеви часове. Вятърът за кратко ще се ориентира от югозапад и дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса. По-късно през деня ще от запад-северозапад ще започне да прониква студен въздух, облачността отново ще се увеличи и през нощта срещу петък на отделни места ще превали слаб дъжд.

 

В петък ще бъде ветровито и предимно облачно. Ще има и изолирани слаби валежи от дъжд. Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, допълва БНТ.

В събота ще преобладава слънчево време. Вятърът ще отслабне. Минималните температури ще се понижат, а максималните слабо ще се повишат.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама