НОВИНИ


Стефан Янев: Българските граждани дават поредния ясен сигнал към политическия елит, че искат промяна

2 2837 16.11.2021
Стефан Янев: Българските граждани дават поредния ясен сигнал към политическия елит, че искат промяна
Стефан Янев БГНЕС

Резултатите от парламентарните избори експлицитно показват, че българските граждани дават поредния ясен сигнал към политическия елит, че искат промяна, търсят промяна и очакват промяна.


Много се надявам политическите сили да приемат своята отговорност в това отношение достатъчно сериозно и да се опитат да формират правителство, което наистина да се заеме с важните и неотложни задачи пред нашето общество и държава – реформа в съдебната система, в здравеопазването, в образованието, в икономическата и социалната сфери, както и да се ангажират незабавно с разработване на стратегия за справяне с демографската криза.


Надявам се да не станем и този път свидетели на поредната безпринципна коалиция в българския политически живот, в която под претекста, че трябва да спасяваме държавата, в крайна сметка ще се прокарват политики, които не са в обществен интерес.

 

Затова се обръщам към основните политически субекти, които ще участват в процеса на формиране на следващо редовно правителство и респективно – предстои да управляват, като ги призовавам да имат за своя отправна точна само и единствено националния интерес, дебело го подчертавам, защото другото няма да им бъде простено.

 

Стефан Янев, Facebook


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама