АКТУАЛНО


Куп знакови лица на партии останаха вън от парламента

7 12723 17.11.2021
Куп знакови лица на партии останаха вън от парламента
Някои от снимката вече няма да са в парламента

Доста знакови лица от водещи партии в страната останаха извън парламента. Такива има от ГЕРБ, ”Демократична България”, БСП и ”Има такъв народ”.


Аут от парламента е бившият председател на парламента Димитър Главчев, който не успя да се добере но избираемо място в 23- МИР в столицата. Бившият зам.-външен министър Георг Георгиев също няма да бъде депутат от Перник. Вече писахме за поредното фиаско на Цвета Караянчева.

 

Мика Зайкова от "Има такъв народ" няма да открие 47-о Народно събрание.Не са минали чертата още номинираният за финансов министър от ИТН Пламен Данаилов, експертът по сигурност Николай Радулов и енергийният експерт Иван Хиновски.

 

В Русе се провали дипломатът Стефан Тафров от "Демократична България. В Смолян пък гласовете не стигнаха на Борислав Сандов – съпредседателят на партията „Зелено движение”. Бившият зам.-министър на отбраната на Костов и министър в служебното правителство на Георги Близнашки - Велизар Шаламанов също се размина с парламента.


Не е розово положението и за някои знакови лица в БСП. Стоян Мирчев не се класира от Перник. Борислав Гуцанов също може да остане извън чертата.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама