НОВИНИ


Нинова от два дни имала чувството, че Борисов управлявал държавата

50 4658 18.11.2021
Нинова от два дни имала чувството, че Борисов управлявал държавата

От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането.


Това написа в личния си профил във Facebook Корнелия Нинова - лидерът на социалистите в оставка.

 

Коментарът и идва на фона на вътрешните сътресения в БСП след резултатите от парламентарните избори в неделя, когато левицата се срина до пета политическа сила. Ден по-късно самата Нинова подаде оставка от лидерския пост, а часове след това отправи и критики към президентската партия. Отказа да застане ясно и категорично зад Румен Радев и да даде подкрепата си за него на балотажа срещу проф. Герджиков в битката за "Дондуков 2" в неделя.

 

Ето и какво написа Нинова:

 

"От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането.


След оставката ми и изложените мотиви, разни хора не се свенят публично да лъжат. Новата опорка е, че съм се договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлула в президенството съм се скрила.


Но архивите говорят и казват истината. За любопитните, и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама