НОВИНИ


Моментална оставка за Малина Крумова, шеф на пътната безопасност

36 14286 23.11.2021
Моментална оставка за Малина Крумова, шеф на пътната безопасност
Малина Крумова БНТ

Незабавна оставка за Малина Крумова, председател на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“. До 9.00 часа – повече от 6 часа след адската катастрофа на магистрала „Струма“ с 45 загинали, от които 12 деца, тя запазва мълчание. На официалният сайт на агенцията няма нито дума за опожарения северномакедонски автобус.


На място са премиерите на Северна Македония и България, министри, следователи, експерти и пр. Те направиха първи изказвания и информираха за трагичния инцидент. Чуха се думи на съпричастност и съболезнования. Направиха се и някои предположения за причината на трагедията.

 

Веднага след инцидента се чуха и мненията на експерти като Богдан Милчев, Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики, експертът Йонко Иванов и други.

 

Кметът на Перник Станислав Владимиров припомни, че на този участък са ставали множество катастрофи, някои от които с жертви.

 

От държавната агенция и Малина Крумова нито дума. Тя е назначена за шеф на новосъздадената агенция през 2018 г. със заповед на тогавашния премиер Бойко Борисов.

 

В такива случаи се взима оставка на часа. Такова поведение е безобразно.

 

Стига безхаберие и "калинки" на заплати и постове.

 

Фрог нюз

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама