НОВИНИ


Израел се разграничи от Алексей Петров

28 5634 06.05.2010
Израел се разграничи от Алексей Петров
Алексей Петров

Израелското външно министерство разпространи своята позиция по повод твърденията на лидера на „Атака" Волен Сидеров. С нея чуждата държава се разграничава от твърденията на българския депутат Волен Сидеров, че Алексей Петров - Тракоора имал връзка с израелското посолство.



Според Сидеров тази връзка е по линия на проституцията.

Игал Палмор, говорител на Министерството на външните работи на Израел, огласи официалната позиция на ведомството и държавата Израел относно казаното от Сидеров, съобщи БиТиВи.

Палмор е категоричен, че твърденията на лидера на "Атака" са пълни глупости и лъжи и че съжалява, че държавата Израел и посолството в София са замесени във вътрешни спорове на България, които нямат нищо общо с Еврейската държава и с дипломатическите й представители.

Той допълни, че целият този скандал е излишен, а обвиненията звучат несериозно и необосновано. В официалното изявление на израелското посолство в България пък се казва, че лидерът на партия "Атака" не е подкрепил обвиненията си с никакви конкретни факти и, че е жалко, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама