НОВИНИ


Експертът Красимир Георгиев: Пътната безопасност - удобен начин за преминаване на средства през някъде нанякъде

5 3792 24.11.2021
Експертът Красимир Георгиев: Пътната безопасност - удобен начин за преминаване на средства през някъде нанякъде
Красимир Георгиев

Години наред пътната безопасност, мога да кажа, че беше така един удобен начин за отпускане на средства, преминаване на средства през някъде и стигане донякъде. Това заяви Красимир Георгиев от Асоциация за квалификация на автомобилистите в България.


Истината е, че там, ако имаше една много хубава ясно отговаряща на българските стандарти, не само на българските, на европейските стандарти маркировка и правилно най-вече поставена със сини насочващи стрелки, най-вероятно шофьорът на автобуса нямаше се заблуди че най-дясната лента продължава в дясно до този момент, каза още Георгиев за катастрофата на "Струма", каза още той пред Нова телевизия.

 

За съжаление това е най-голямата катастрофа в Европа през последните 10 години и тепърва ще се говори най, най за България. Причината за тази трагедия е трудно на този етап да се каже със сигурност каква е, защото най-вероятно тя не е само една. Най-вероятно ще се окаже, че това е комплекс от причини, комплекс от безхаберието на не само на нашата държава, а изобщо на цялата ни обществена обстановка в момента що се касае до пътна безопасност, що се касае до обучение, състояние на пътищата и контрол върху движението, посочи още експертът.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама