НОВИНИ


Президентът към ДПС: Българските граждани на три поредни избори дадоха своя глас за промяна

4 4592 06.12.2021
Президентът към ДПС: Българските граждани на три поредни избори дадоха своя глас за промяна
БГНЕС

“Това е третата ни среща в такъв формат. Както знаете, поканил съм вашата парламентарна група във връзка с консултациите за съставяне на правителство. Тази година българските граждани на три поредни избори дадоха своя глас за промяна. Очакванията на обществото ни е за редовно правителство и за това за нас е важно да мнението на всяка една парламентарна група за дейността на новия парламент, за очакванията, свързани с работата на бъдещото правителство и неговото формиране. И в тази връзка искам да чуя вашите виждания по тези важни въпроси.”


Това заяви президентът Румен Радев в началoто на консултацията си с третата политичерска сила ДПС. По-рано днес държавният глава проведе и срещи с "Продължаваме Промяната" и ГЕРБ-СДС.

 

“Наистина минаха три избора тази година, които са в резултат на политическата криза в страната. Тя не настъпва за един ден. Ние бяхме свидетели на това как през годините стигнахме до ситуацията, в която се намираме. Според нас преодоляването на тази криза може да се случи чрез диалог между партиите, политическите субектите и институциите. Не е нова тема за ДПС, защото ние през годините неведнъж сме предпудреждавали, че може да се стигне до тук.”, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама