НОВИНИ


Руският президент предложи да стане адвокат на Дядо Коледа

6 4089 23.12.2021
Руският президент предложи да стане адвокат на Дядо Коледа
Владимир Путин

По време на годишната пресконференция на руския президент към Путин се обърна журналист от област Велики Устюг, който му разказа за жител (юрист по образование) на Санкт Петербург, който е дал на съд Дядо Коледа поради неизпълнени желания за последните 23 години. Владимир Путин заяви, че е готов да стане адвокат на Дядо Коледа и сам разказа за своите отношения с белобрадия старец. Президентът посъветва всички руснаци често да си спомнят за необходимостта от “добрия хумор”.


“Този юрист от Санкт Петербург е възрастен човек, аз също съм юрист от Санкт Петербург - у нас има някои прилики.” - отбеляза Путин, който е завършил ЮФ на Ленинградския държавен университет.


“В тази връзка бих отговорил: Тъй като аз също съм юрист, мога да се застъпя за Дядо Коледа и да напомня на ищеца, че той изпълнява желания и раздава подаръци само на добрите момичета и момчета. Нека той (бел. ред юристът) да анализира своето поведение и може би ще открие това, което пречи на Дядо Коледа да донесе и на него подарък за нова година.” - каза държавният глава на Русия и с усмивка уточни, че “това ще бъде основната линия на защита”.


Запитан за неговите собствени отношения с Дядо Коледа, Путин отбеляза, че му е благодарен за това, че може да общува с хората в сегашното си качество. 


“А още повече съм благодарен за това на народа на Руската федерация, който ми повери тази висока длъжност”, заяви той със сериозен тон.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама