НОВИНИ


39 депутати вече са назначили нещатни парламентарни сътрудници

6 3141 26.12.2021
39 депутати вече са назначили нещатни парламентарни сътрудници
БГНЕС

39 народни представители вече са се възползвали от възможността да назначат нещатни сътрудници, които да им подпомагат в парламентарната дейност.


Девет от назначените са специалисти по връзки с обществеността и пиари. Тъкмо това е ресорът на експерта по политически комуникации и част от гражданското движение БОЕЦ Весислава Танчева, която ще сътрудничи на депутата от Демократична България - Петър Маринов.

 

Като нещатен сътрудник на депутата Александър Ненков се завръща Румен Стоилов - бивш депутат от ГЕРБ и шампион по самбо. Той ще дава съвети в областта на регионалното развитие.

 

Бившият областен управител на Благоевград по време на мандата на ГЕРБ Бисер Михайлов ще съветва по правни въпроси бившият регионален министър Росен Желязков.

 

Засега само една парламентарна комисия е назначила нещатен сътрудник. Оглавяваната от депутата от БСП Драгомир Стойнев Комисия по въпросите на Европейския съюз се е спряла на докторанта по финанси Станислав Младенов, който беше кандидат за народен представител на левицата в 25 МИР, но не успя да влезе в парламента.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама