ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Селин Дион отмени 20 концерта заради проблеми със здравето

10 9746 18.01.2022
Селин Дион отмени 20 концерта заради проблеми със здравето
Селин Дион

Феновете на поп звездата Селин Дион са силно разтревожени. Световно известната канадска певица е отменила около 20 концерта в Северна Америка поради здравословни проблеми. Това съобщи самата тя на страницата си в Twitter. „Наистина се надявах, че до този момент ще се почувствам по-добре, но предполагам, че просто трябва да бъда по-търпелива и да спазвам режима, който лекарите ми предписват“, пише 53-годишната изпълнителка.


От доста време Дион се оплаква от зачестили мускулни спазми.

 

В прессъобщение, публикувано от певицата, тя споделя, че е принудена да отмени предварително планираните си концерти от 9 март до 22 април 2022 г., за да възстанови здравето си. Всички закупени билети ще бъдат възстановени. Известно е, че изпълненията в Европа като част от световно турне в подкрепа на последния албум на певицата Courage все още не са отменени. Те трябва да стартират от 25 май.

 

Миналата година се заговори за проблеми на звездата с хранителния режим и нейно тревожно отслабване. Лекарите няколко месеца полагат усилия да диагностицират точно здравословните проблеми н Дион. Все още обаче няма пълна картина на заболявнето й, което явно е наложило да се стигне до отмяна на ангажименти.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама