НОВИНИ


Аламанов: ГЕРБ са задали над 300 въпроса само за ден към новата администрация

15 6869 13.02.2022
Аламанов: ГЕРБ са задали над 300 въпроса само за ден към новата администрация
Любомир Аламанов БГНЕС

ГЕРБ са задали над 300 въпроса само за ден към новата администрация. Предимно елементарни, безсмислени донякъде въпроси. Отговорите не носят информация, но администрацията ще загуби много време, докато даже и формално отговори на всичко.


За пръв път сме свидетели на класическа DDoS атака, известна още като Атака за отказ на услуги. Но пренесена от виртуалния в реалния свят. И атакуваща реалната администрация.


Какво представля DDoS-атаката ли? Ето класическа дефиниция: Зловреден софтуер от много посоки едновременно засипва една платформа с огромно количество запитвания, за да я блокира, и тя да стане недостъпна за всеки, включително за нормалните потребители. И потребителите виждат, че платформата не работи и я хейтят, без да знаят, че зловредният софтуер е направил всичко това.


Днес ГЕРБ са задали 300 въпроса. Утре ще зададат 3000. Нищо не им пречи след два дена да зададат и 300 000. И ако някой обикновен човек се опита да получи отговор или решение от администрацията, няма да получи нищо или ще го получи с огромно закъснение, защото администрацията е заета да отговаря на безсмислените въпроси. Както и не може да се мисли по реформи, по промени, по компенсации, по нови закони, по нищо. И хората ще се питат защо новите управляващи нищо не правят.


Да, това е поведение на зловреден софтуер. Който целенасочено съсипва администрацията, институциите, медиите, нормалния разговор в обществото и политиката. Който пречи на държавата да си върши работата. Който пречи на хората да живеят спокойно. Без да го интересува какво ще струва това на всички нас. И на страната. Само защото иска да поеме контрол.


Един съвременен Нерон, истерично хилещ се сред руините на горящята и разкъсаната ни от кризи страна.

 

Любомир Аламанов, Facebook


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама