НОВИНИ


Нова дата за теглене на наградите на GRANDE BONUS играта в игрални зали WINBET

0 2936 14.02.2022
Нова дата за теглене на наградите на GRANDE BONUS играта в игрални зали WINBET

Премии за общо 150 000 лв. ще бъдат раздадени на 13 март 2022 г.


Тегленето на паричните премии на обща стойност 150 000 лв. в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET ще се проведе на 13 март 2022 г., вместо на първоначално обявената дата 20 февруари 2022 г. 

 

Причината за промяната е желанието на WINBET да осигури равен шанс и възможности за участие на всички клиенти след въведените анти-ковид ограничения в работното време и капацитета на игралните зали. 

 

Запазва се началният час на тегленето - 22:30 ч. Всички спечелени талони досега за участие в разпределението на печалбите в играта оставят валидни. 

 

Без промяна са и датата и часът на тегленето на Голямата награда в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET - лек автомобил и паричните премии на обща стойност 50 000 лв. - 20 март 2022 г., 22:30 ч. 

 

Както е известно, в GRANDE BONUS играта, която се провежда в избрани игрални зали WINBET, клиентите печелят талони за участие в разпределение на печалбите в зависимост от своята игрална активност. Различните видове игри в игралните зали WINBET, както и спечелването на mystery bonus и джакпот носят различен брой талони за участие.

 

Колкото по-голям е броят на спечелените талони за участие, толкова по-голям е шансът за печалба на участниците в тегленията за наградите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET. Подробна информация за правилата и условията на играта е налична в игралните зали на WINBET.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама