НОВИНИ


Тома Биков предлага Барселонагейт да влезе в празничния календар, предизвиква Нинова и Рашков

10 4849 17.02.2022
Тома Биков предлага Барселонагейт да влезе в празничния календар, предизвиква Нинова и Рашков
Тома Биков

Трябва да включим Барселонагейт в националния празничен календар. Всяка година да има Ден на Барселонагейт и трупата, водена от Елена Йончева, да прави ритуал с показване на изрезки от вестници, да речем на 20 февруари, заяви Тома Биков.


ГЕРБ няма да участва в диалог, свързан с промени в Конституцията и съдебната реформа, докато управляващите повдигат теми като "Барселонагейт". Това стана ясно още от думите на депутата Биков от парламентарната трибуна. Управляващи и опозиция размениха остри декларации от името на парламентарните си групи по темата.

 

Депутатът от ГЕРБ се надсмя на БСП, че тяхната декларация за търсене на отговорност на Бойко Борисов е била само 3 минути, което означава, че са немарливи в това да громят противника си. „Аз говоря вече 6 минути и ще ги докарам до 10”, изтъкна се Биков.

 

Той отправи обиди и към вътрешният министър Бойко Рашков. „Такива хора като него бранеха социализма. Така го браниха, че падна за три дни”, заяви от парламентарната трибуна Тома Биков.

 

А Антоанета Цонева от ДБ коментира, че имало страшно много дни, които могат да се отбелязват. И даде пример със скандали от времето на управлението на ГЕРБ – "Суджукгейт", "ЦУМ-гейт" и "Осемте джуджета".

 

"Тъй като смятам, че твърде много ще се натовари празничния календар, ви предлагам да се опитате да канонизиране светата Главна прокуратура", заяви още Цонева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама