НОВИНИ


Лидерът на ”Възраждане” против санкциите срещу Русия или Украйна

9 3146 24.02.2022
Лидерът на ”Възраждане” против санкциите срещу Русия или Украйна
Костадин Костадинов

”Категорично трябва да бъдем против налагането на санкции срещу Русия или Украйна”, написа лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в профила си във ”Фейсбук”.


Според него посятото от САЩ в Косово, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и още много други държави назад във времето се жъне от Русия днес в Украйна.

 

„България трябва категорично да се изправи в защита на нашите сънародници и съграждани в Украйна и да направи и невъзможното животът и здравето им да бъдат гарантирани и от двете страни в конфликта. Ако това не е възможно, България трябва да отвори границите си за всички българи от Донбас, Таврия, Одеска област и Бесарабия, които биха желали да потърсят убежище у нас“, настоява лидерът на "Възраждане".

 

„И да не забравяме най-важното, конкретно за България - категорично трябва да бъдем против налагането на санкции срещу Русия или Украйна. Всяко едно действие, обслужващо чужди интереси и нанасящо икономически вреди на нашата страна, е акт на национално предателство“, посочва в заключение той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама