НОВИНИ


След като спряхме коментарите, получихме: Дано пукнете в страшни мъки

0 4692 28.02.2022
След като спряхме коментарите, получихме: Дано пукнете в страшни мъки

Дано пукнете в страшни мъки боклуци миризливи. Това “пожелание” получи екипа на Фрог нюз на електронната си поща, след като бяхме принудени да спрем коментарите под статиите заради мощната атака на троловете, активизирани от Русия през последните дни.


Пропагандната машина на Путин, която има изграден мощен център и у нас, реши да ни атакува по всички възможни канали. От него ни пишат: “Да ви е.а майката пропаднала”, “Лижете г.за на краварите”, “Дано пукнете в страшни мъки боклуци миризливи”. Паралелно с това, получаваме и писма на подкрепа: “Благодаря ви че отстоявате,че ви има! Кураж и здраве ви пожелавам. Относно пътя до тези събития в чужбина и у нас вървим един и същ път. Така че кураж!”. 


Припомняме ви, че преди дни експерти от министерството на електронното управление, съвместно с отдел „Киберпрестъпност“ към ГДБОП в МВР предприеха действия за филтриране и преустановяване на трафика от над 45 000 интернет адреса, от които са извършвани опити за зловредна намеса в електронни системи или мрежи.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама