НОВИНИ


Към СЕМ: Руски канали продължават да бълват как да бъдат избити украинците

0 11334 02.03.2022
Към СЕМ: Руски канали продължават да бълват как да бъдат избити украинците
Водещият на ”Большая игра”ясно показва, какво ни чака...

Руски телевизионни канали продължават да се гледат спокойно, защото достъпът до тях не е спрян. Вчера Съветът за електронни медии (СЕМ) обяви, че спира разпространението на руските програми у нас. Решението огласи от председателя на медийния регулатор Бетина Жотева.


Предлага се временно ограничаване на разпространението, а мотивът е войната в Украйна.

 

Оказа се, че достъпът е свободен и досега. Спокойно можете да гледате:

Канал 1

ETVI

Наше кино

ТНТ

ТВ 3

Россия 24

ТНТ 2

Интерканал

RTG

ТВЦ

 

Снощи в телевизионното предаване „Большая игра“ по Первый канал политолози и коментатори в продължение на час и половина сочеха на картата на Украйна град Ужгород (в далечната западна част на страната, на самата граница със Словакия) и яростно настояваха „руските герои“ да стигнат час по-скоро дотам и „да унищожат всички бандеровци“. Твърдяха също, че Украйна е недоразумение, виновна е пред Русия и трябва да получи жесток урок. Говореше се за украинците, като за някаква нисша раса. И нито дума за убитите мирни жители, за загинали руски войници дори. Украинският президент Зеленски бе наричан „бездарен актьор“, „фалшива жертва“, „сатана“, „гробокопач“, „предател“, "боклук"…

 

Всички страни от НАТО и ЕС бяха вулгарно наричани „престъпни“, „ненормални“ и пр. Включително България.

 

Но най-невероятното, което се избълва, бе жестока критика срещу младите руснаци, които не разбирали величието на момента, защото били повредени от англо-саксонския модел на образование!... Бе предложено да се промени коренно образованието, за да им „дойде акълът в главите“ на младежите!

 

Не се чудете, че и у нас има немалко хора, които пращат децата и внуците си да учат и живеят на Запад, но искат от тях да обичат Путин и неговият режим. Хибридната война и примитивната пропаганда вършат работа.

 

Фрог нюз

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама