НОВИНИ


Стефан Гамизов: ГЕРБ и ДПС са още във властта с техни хора и така служат на диктатурата на Путин

0 6403 07.03.2022
Стефан Гамизов: ГЕРБ и ДПС са още във властта с техни хора и така служат на диктатурата на Путин
Стефан Гамизов

България остана последната държава в ЕС и НАТО, която не може да се определи с кого е, докато диктатурата в Москва нападна свободна и демократична Украйна и води тотална война. Слушам кухи фрази и празнословие.


Това не е никаква изненада за мен и го очаквах, докато наблюдавам как ГЕРБ и ДПС продължават да участват във властта с назначените от тях хора и така служат на диктатурата на Путин.


Даже имахме ясен опит за противодържавна дейност в лицето на министър на отбраната в полза на диктатурата в Москва и не последва нищо, а дори той имаше наглостта да обяви, че ще направи “политически проект”.


Както казах вчера и ще изпълня това, започвам действия за демутропутинизация, където ми е възможно в България. Нека започнем с натиск върху правителството да предаде военна помощ на Украйна под формата на ненужните ни и създаващи условия за корупция при техните ремонти стари съветски самолети.


Ще помогнем на Украйна, но ще помогнем и на себе си - можем да се сдобием с нова и качествена летателна техника, както и да спрем корупцията във военната авиация при ремонтите!


Последно платихме за това на Беларус. Колко ли са платили те на предишните управляващи?

 

Стефан Гамизов


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама