НОВИНИ


Борисов се взе за Супермен: С моя екип решавам всички проблеми за един ден

0 5403 11.03.2022
Борисов се взе за Супермен: С моя екип решавам всички проблеми за един ден

Бившият министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се взе за Супермен. „С моя екип за един ден решавам всички проблеми“, похвали се той на обиколка във Врачанско. Как обаче ще го направи, отказа да отговори.


„Няма да им давам акъл“, отсече експремиерът. Борисов разказа и как баща му някога го наричал „будала“, защото е вярвал на всичко, както и сега повярвал на правителството, че „ще направи нещо“.

 

„По времето на ГЕРБ нямаше нито едно евро, похарчено не на място, нямаше нито една спряна програма. Сега нямаме план за възстановяване дори – при една година управление на Румен Радев“, критикува той президента. По думите му „нещата ще стават все по-зле“ и „всичко приключи“.

 

„Аз ли вдигам цените (на горивата)? Не, младежите на ГЕРБ ги вдигат. Колкото по-бързо си отидат, толкова по-добре за държавата“, допълни Борисов.


"Чудовищна далавера правят със зърното. Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми. Помните ли едно време „зърнената афера”? Сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика. Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ?", каза Борисов.

 

"Управляващите си викат помежду си: "Мафия, мафия, мафия". Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега програмите са нула. Нямаше нито едно похарчено не на място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа", каза още Борисов. 

 

"Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили и по времето на османското робство. Кражбата е огромна", заяви лидерът на ГЕРБ. И допълни, че според него страната ни се е върнала в 1944 г.

 

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, при положение че срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

 

"Защото ПП имали кандидат, който не е магистър, а бакалавър и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен", заяви Борисов. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама