НОВИНИ


Rossgram: В Русия пускат аналог на Instagram

0 2905 16.03.2022
Rossgram: В Русия пускат аналог на Instagram
БГНЕС

Онлайн маркетинг ескпертът Александър Зобов обеща да пусне руския аналог на Instagram с познатите функции под името Rossgram на 28 март. За обикновените потребители достъпът ще бъде отворен през април 2022 г., съобщи той в официалната общност на проекта, предава ТАСС.


„На 28 март 2022 г. руският аналог на Instagram ще бъде пуснат с обичайната функционалност и мобилни приложения за Android и iOS. Достъпът ще бъде отворен за обикновените потребители през април 2022 г.“, се казва в описанието на общността.

 

Rossgram ще има и допълнителни инструменти за приходи за потребителите – платен достъп до съдържание, функция за набиране на средства, програма за препоръчани препоръки и други, уточняват в общността. Социалната мрежа работи и върху функцията за прехвърляне на данни от Instagram. Първо, достъпът ще бъде отворен за топ блогъри, спонсори и инвеститори, през април – за други потребители, които все още могат да попълнят формуляр на уебсайта на социалната мрежа, за да уведомят за стартирането на социалната мрежа.

 

Миналата седмица Роскомнадзор реши да ограничи достъпа до социалната мрежа Instagram във връзка с разпространението на призиви за извършване на насилствени действия срещу руснаци, включително военни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама