НОВИНИ


Шаламанов: Разузнаването на Путин го подведе трагично

0 14402 25.03.2022
Шаламанов: Разузнаването на Путин го подведе трагично
Велизар Шаламанов стопкадър, Нова телевизия

Светът не се движи назад – той се движи напред. Трета световна война тече в момента. Но тя е преди всичко технологична и информационна. Путин се опитва да я върне към моделите на Втората световна война – това води до много жертви. Но случващото се в Украйна в най-голяма степен захранва информационната война, която вече Путин загуби. Неговото разузнаване го подведе и то трагично.


Това заяви в студиото на „Здравей, България“ бившият министър на отбраната Велизар Шаламанов.

 

„На 24 февруари започна Третата световна война“, съгласи се и проф. Михаил Станчев, преподавател от Харковския университет. Той подкрепи тезата си с това, че Азербейджан е навлязъл в Нагорни Карабах и добави, че очаква агресия и в Далечния Изток.

 

Проф. Станчев заяви също, че с политиката си НАТО и САЩ позволяват Путин да присъедини част от територията на Украйна, като план А е това да стигне до Киев. „Ако това стане, след години 100% ще има ответна война за връщането на тези територии“, прогнозира той.

 

„Хитлер имаше комплекс спрямо евреите, Сталин – за поляците, за Путин комплексът е от украинците“, заяви професорът и отбеляза, че 85% от руснаците подкрепят Путин, останалите не пият толкова.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама