НОВИНИ


Лавров: Срещу Русия се води тотална хибридна война

0 3114 25.03.2022
Лавров: Срещу Русия се води тотална хибридна война

Тотална хибридна война е обявена на Русия. Западът дори не се опитва да крие факта, че целите на политиката му са да задуши и унищожи руската икономика.


Това заяви външният министър на Русия Сергей Лавров, цитиран от държавната информационна агенция ТАСС.

 

"Целите не се крият, те се декларират публично – да се унищожи, разбие, удуши руската икономика и Русия като цяло", посочи Лавров. 

 

Министърът отбеляза, че в това "санкционно беззаконие" става очевидно, че всички ценности, които западните държави проповядват - свобода на изразяване, пазарна икономика, неприкосновеност на частната собственост, презумпция за невиновност - са безполезни. 

 

"Въпреки пропагандата, която жонглира с броя на гласовете, подадени за провокативните резолюции на ООН, огромното мнозинство от страните в света извън историческия и колективен Запад не желаят да участват в едностранна игра. Те са под огромен натиск“, каза външният министър на Русия.

 

Вчера Москва получи огромен шамар на заседанието на ООН, където със 140 гласа “за” и само 5 “против” бе подкрепена резолюция против Кремъл. На страната на Русия бяха СИрия, Северна Корея, Еритрея и Беларус. Китай се въздържа.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама