НОВИНИ


Борисов пред гербаджии във Враца: И без петел ще съмне. Целта не съм бил аз, а вие, от вас се уплашиха

0 3113 26.03.2022
Борисов пред гербаджии във Враца: И без петел ще съмне. Целта не съм бил аз, а вие, от вас се уплашиха
Facebook

В началото си мислих, че целта съм аз, но после осъзнах, че сте вие - партията. От вас се уплашиха като видяха как реагирахте на арестите и колко сте много. Видяха, че ГЕРБ е жива и яростна партия. Дръжте се заедно един за друг и знайте, че и сега ГЕРБ е най-голямата партия в България. И без петел ще съмне, видяхме - като си в ареста пак си съмва. Но съм разтревожен съм за вас, но вярвам, че ще устоите.


Това заяви яростно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети днес Враца заедно с голяма част от ръководството на партията и се срещна със симпатизанти в града. Пред пълна зала и на фона на скандирания „Оставка“ по адрес на правителството, Борисов обеща, че при всеки арест на кмет или активист на ГЕРБ при него ще дойдат депутати и адвокати, а след това и народът.

 

За пореден път той изля гнева си по управляващите посредством словесни нападки правителството на Кирил Петков. По думите му било съставено от „случайни хора“, дошли на власт благодарение на някаква конюнктура, и заяви, че днес вече в коментарите в социалните мрежи няма човек, който да пише, че Кирил Петков се справя добре. „Неслучайно изключиха коментарите във своите страници във Фейсбук. Защо го правят, ако са народната любов“, попита Борисов. 

 

„Не ги подценявайте грам! Те не само са елитарни, те не само са брутални, те са извратени и от това най-много ще патим! Човешката история точно такива хора – никому неизвестни, нямайки никакви лидерски качества, използвайки дадена слабост и конюнктура - така е станал Хитлер, така е станал Сталин. Груба грешка е, че ги подценявате, тези хора са способни на всичко!“, каза той.

 

„Дълбоко ще съжалявате за това, което причинявате. От ГЕРБ все ще остане нещо. От вас няма нищо да остане“, закани се експремиерът.

 

Заедно с лидера на ГЕРБ бе и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която се обърна съм управляващите с думите: „Хайде чегъртайте, аматьори“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама