НОВИНИ


Кулеба разкри „рецептата за украинска победа“ над Русия

0 4316 26.03.2022
Кулеба разкри „рецептата за украинска победа“ над Русия
Дмитро Кулеба Facebook

Голямата победа за Украйна ще настъпи. Украинските дипломати ще работят всеки ден и нощ, за да доближат страната максимално до нея.


Това заяви министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба по време на видеообръщение във Facebook след среща с президента на САЩ Джо Байдън във Варшава с участието на украинския министър на отбраната Алексей Резников, държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

 

Кулеба каза, че днес на срещата от американска страна са станали известни „няколко епизода, случили се в навечерието на войната и в първите часове на войната“.

 

„И ние знаем, че някои страни откровено не вярваха в нас. Съединените щати вярваха... и днес всички те с възхищение гледат нашите победи. Определено ще има голяма победа за Украйна и ние ще работим всеки ден и всяка вечер за нея“, подчерта той.

 

Обобщавайки, ръководителят на украинското външно министерство каза, че „украинският несломим характер и западните, преди всичко американски, оръжия“ са рецептата за победата на Украйна.

 

По-рано Зеленски каза, че ултиматумите на Руската федерация са неприемливи за страната му. Според него те могат да бъдат приети, само ако Украйна бъде унищожена.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама